Register    Enter


DZHI PІ ES ІNVEST, LTD

DZHI PІ ES ІNVEST, LTD

Address: м. Київ, пр-т. Московський, 15-А оф. 5
Phone number: +38(067) 3846814 , +38(050) 3562753

Причини по яких варто впровадити систему супутникового моніторингу транспорту


Багато власників транспортних засобів, і, що важливіше, великого автопарку, з часом стикаються з проблемою контролю своїх автомобілів. Для оптимізації та контролю роботи техніки вдаються до різних рішень


1. Контроль витрати палива і купірування будь-якого виду його розкрадання.

 

          Ті, хто хоч якось пов'язаний з роботою автомобільного транспорту, напевно знають і про способи отримання додаткового прибутку, шляхом продажу злитого палива. Недобросовісні водії часто користуються недостатнім контролем над кількістю використовуваного палива з боку керівництва і наживаються на цьому. Впровадивши систему контролю палива, Ви зможете знати напевно, де і коли була здійснена заправка, і з такою ж точністю визначити факт наявності зливу палива. 

 

2. Усунення нецільового використання транспорту.

 
          Водії, які мають у своєму розпорядженні вантажний автомобіль і виконавши рейс раніше встановленого часу, мають можливість виконати рейс на стороні («лівий рейс») від стороннього замовника. Як результат - нецільове використання ТС -> витрачення палива понад норму, за рахунок гаків і зневаги встановленим маршрутом -> уникнути караності, оскільки обчислити реальний час виконання рейсу неможливо-> додаткові витрати підприємства на експлуатацію ТЗ.
Встановивши систему моніторингу, з'явиться можливість стовідсоткового контролю над місцезнаходженням ТЗ, напрямком його руху з точністю до кількох метрів. Це дозволить повною мірою виявляти будь нецільове його використання. 
 

3. Місцезнаходження викраденого транспорту.                              

 
          Одне з найбільш неприємних пригод, які можуть трапитися з автомобілем - це його викрадення. Деякі сучасні автомобілі мають за замовчуванням вбудовані GPS-маячки, здатні передати власнику дані про місцезнаходження авто. Але більшість машин, на жаль, такої функції не мають. Проблему вирішує впровадження GSM / GPRS терміналу, який дозволить цілодобово відстежувати пересування автомобіля, і, як наслідок, убезпечити себе і своє авто від викрадення. 
 

4. Контроль місця розташування.

 

          Постійно тримати зв'язок з водієм і контролювати його місцезнаходження не завжди представляється можливим і доцільним. Тому, впровадження систем моніторингу дозволяє не тільки в режимі реального часу контролювати всі пересування автотранспорту і дізнатися точне знаходження його на карті, але і виключає необхідність відволікати водія під час руху.